E-mailprocedure : Verzoek van het lid Rajkowski (VVD) om het commissiedebat Telecomraad op 1 juni 2021 om te zetten in een schriftelijk overleg

De vergadering is geweest

28 mei 2021
16:00 uur
Leden en plv. leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Hierbij treft u aan het verzoek van het lid Rajkowski (VVD) om het commissiedebat Telecomraad op 1 juni 2021 om te zetten in een schriftelijk overleg.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk vrijdag 28 mei  om 16.00 uur te laten weten of u instemt met het verzoek (graag door middel van een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Dennis Nava
Griffier van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat
GC Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA
T +(31)70-3182051 | E D.Nava@tweedekamer.nl | I www.tweedekamer.nl
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.
 
 
Van: Veen, I. van <i.vveen@tweedekamer.nl>
Verzonden: donderdag 27 mei 2021 15:14
Aan: Commissie EZK <cie.ezk@tweedekamer.nl>; Nava, D. <D.Nava@tweedekamer.nl>
Onderwerp: Verzoek commissiedebat omzetten
 
Beste,
 
Dinsdag 1 juni van 16:30 tot 18:30 staat het commissiedebat Telecomraad (formeel) d.d. 4 juni gepland. Recentelijk is er een commissiedebat Telecommunicatie en een schriftelijk overleg geweest aangaande DSA en DMA. Gezien het feit dat een deel van de inhoud overeen komt met de agenda voor het commissiedebat Telecomraad (formeel) d.d. 4 juni en de nieuwe commissie Digitale Zaken zich over diverse zaken m.b.t. dit onderwerp gaat buigen, verzoekt Queeny Rajkowski de commissie om het commissiedebat om te zetten naar een schriftelijk overleg.
Dank!

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Rajkowski om het commissiedebat Telecomraad op 1 juni 2021 om te zetten in een schriftelijk overleg

    Te behandelen:

    Loading data