E-mailprocedure : Verzoek van het lid Van Raan (PvdD) om geen onomkeerbare stappen te nemen in de oprichting van de beleidsdeelneming Bonaire Brandstof Terminals B.V.

De vergadering is geweest

30 maart 2021
15:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Hierbij treft u het voorstel van het lid Van Raan (PvdD) om de minister van Economische Zaken en Klimaat te verzoeken om geen onomkeerbare stappen te nemen in de oprichting van de beleidsdeelneming Bonaire Brandstof Terminals B.V. totdat de commissie in een eerstvolgende procedurevergadering over de brief heeft kunnen spreken, dit naar aanleiding van de brief d.d. 22 maart 2021 inzake nadere toelichting op antwoorden op vragen over de brief van 9 november 2020 'Oprichting Bonaire Brandstof Terminals B.V (Kamerstuk 35632, nr. 4).
 
Ik verzoek u mij uiterlijk dinsdag 30 maart 2021 om 15.00 uur te laten weten of u instemt met het verzoek (graag door middel van een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Shahenshah Yaqut

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Van Raan (PvdD) om geen onomkeerbare stappen te nemen in de oprichting van de beleidsdeelneming Bonaire Brandstof Terminals B.V.

    Te behandelen:

    Loading data