E-mailprocedure : Toevoegen brief inzake de motie van de leden Voordewind c.s. aan agenda SO Additionele hulp Griekse eilanden d.d. 24 februari 2021

De vergadering is geweest

16 februari 2021
16:00 uur
Commissie: algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Geachte leden,
 
Hierbij leg ik u het voorstel voor van het lid Voordewind om de donderdag 11 februari jl. ontvangen brief over de Uitvoering van de motie Voordewind c.s. over additionele hulp voor vluchtelingen en migranten op de Griekse eilanden (zie bijgevoegd) toe te voegen aan de agenda van het schriftelijk overleg Additionele bijdrage ten behoeve van humanitaire respons op de Griekse eilanden (deadline voor inbreng woensdag 24 februari 12.00 uur).
 
Graag verneem ik uw reactie op dit voorstel, namens uw fractie, uiterlijk morgen dinsdag 16 februari 16.00 uur, via een reply all op dit bericht.
 
Met vriendelijke groet,
Eva Meijers
Adjunct griffier
Commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Commissie voor Buitenlandse Zaken
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 
 
Van: "Voordewind, J.S." 
Datum: 15 februari 2021 om 11:11:13 CET
Aan: "Toor, T. van"
Kopie: "Valk, H.", "Groothuizen, M.", "Toorenburg, M.M. van" 
Onderwerp: SPOED: DSH-13 / 2021, d.d. 11 februari 2021; Kamerbrief inzake de motie van de leden Voordewind, Van Toorenburg en Groothuizen van 27 januari 2021 (Kamerstuk 32317, nr. 676)
? Beste Theo,
 
Graag zou ik deze brief die afgelopen donderdag is binnengekomen, willen betrekken bij het al afgesproken SO over de hulp aan de Griekse eilanden, aangezien deze brief hier ook specifiek over gaat. 
 
Zou je dus, via een emailprocedure, dit verzoek kunnen voorleggen aan de commissie om deze brief toe te voegen aan de agenda van het Schriftelijk Overleg van 24 februari over de eerdere brief over hetzelfde onderwerp.
 
Bij voorbaat dank. 
Met vriendelijke groet,
 
Joël Voordewind
Tweede Kamerlid ChristenUnie
Woordvoerder: Buitenlandse Zaken & Ontwikkelingssamenwerking, 
Asiel en Jeugdzorg

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Uitvoering van de motie-Voordewind c.s. over additionele hulp voor vluchtelingen en migranten op de Griekse eilanden (Kamerstuk 32317-676)

    Te behandelen:

    Loading data