E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] EUZA - Planning van wetgevingsoverleg wijziging Verzamelwet Brexit (svp reageren voor vrijdag 14.00 uur)

De vergadering is geweest

20 november 2020
14:00 uur
Commissie: Europese Zaken
Van: Commissie EU <cie.eu@tweedekamer.nl>
Verzonden: donderdag 19 november 2020 17:47
Aan: GC-Commissie-EU <GC-Commissie-EU@tweedekamer.nl>
Onderwerp: [E-MAILPROCEDURE] EUZA - Planning van wetgevingsoverleg wijziging Verzamelwet Brexit (svp reageren voor vrijdag 14.00 uur)
 
Aan de leden en plaatsvervangende leden van de vaste commissie voor Europese Zaken
 
Geachte leden,

Naar aanleiding van het onderstaande verzoek van mevrouw Leijten (SP) heeft uw commissie in de procedurevergadering vanmiddag besloten om na te gaan of het mogelijk is om het wetgevingsoverleg over de wijziging van de Verzamelwet Brexit (35 595) in plaats van op donderdag 26 november eventueel op maandag 30 november te plannen. Na overleg blijkt dat, met inachtneming van de beperkte vergadercapaciteit in de Kamer alsmede van de agenda van de minister, de volgende twee opties mogelijk zijn (in chronologische volgorde):
 
Optie 1: Donderdag 26 november 2020 van 19.00 tot 23.00 uur
 
Optie 2: Maandag 30 november 2020, in twee delen:
  • 09.30 uur – 11.00 uur: eerste termijn Kamer
  •  
  • 21.00 uur – 23.00 uur: eerste termijn regering en tweede termijn
 
Graag verneem ik per ommegaande, doch uiterlijk vrijdag 20 november te 14.00 uur, via de knop ‘allen antwoorden’, welke van beide opties uw voorkeur heeft.
 
Met hartelijke groet,
 
Griffier vaste commissie voor Europese Zaken

Griffie commissies Internationaal en Ruimtelijk
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag| I www.tweedekamer.nl
 

Verzonden: dinsdag 17 november 2020 14:06
Aan: Commissie EU <cie.eu@tweedekamer.nl>
Onderwerp: Aankondigingsmail wetgevingsoverleg
 
Beste Commissie Europese Zaken,
 
Ik heb namens mevrouw Leijten een verzoek voor de aankomende Procedurevergadering op donderdag 19 november. Bij deze Procedurevergadering wordt er een besluit genomen over het vervolgtraject van de wijziging in de verzamelwet Brexit. De SP zou graag een wetgevingsoverleg hierover willen houden. Hierbij moet uiteraard nog een datum worden vastgesteld. Voor deze datum heeft de SP dan ook een verzoek. De SP zou graag het verzoek willen doen om dit wetgevingsoverleg, mocht dit gaan plaatsvinden, op zijn vroegst in te plannen in de week van 30 november. Dit vanwege de dubbele agenda van mevrouw Leijten omdat zij de gehele volgende week verhinderd is vanwege de Parlementaire Ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag en zij graag bij dit wetgevingsoverleg aanwezig zou willen zijn.   
 
Met vriendelijke groet,
Fractiemedewerker SP
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA| I www.tweedekamer.nl
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    [E-MAILPROCEDURE] EUZA - Planning van wetgevingsoverleg wijziging Verzamelwet Brexit (svp reageren voor vrijdag 14.00 uur)

    Te behandelen:

    Loading data