E-mailprocedure : Herzien voorstel datum notaoverleg Mijnbouw/Groningen

De vergadering is geweest

11 mei 2020
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,

Naar aanleiding van de reacties op het voorstel voor een datum voor het notaoverleg Mijnbouw/Groningen, kan ik u berichten dat in nader overleg een nieuwe datum is gevonden.
 
Het notaoverleg Mijnbouw/Groningen kan plaatsvinden op woensdag 27 mei 2020 van 13.00 tot 18.00 uur, met de ministers van EZK en BZK.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk maandag 11 mei 2020 om 12.00 uur te laten weten of u instemt met dit datumvoorstel (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst*.
 
Met vriendelijke groet,
Niels Kruithof
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Herzien voorstel datum notaoverleg Mijnbouw/Groningen

    Te behandelen:

    Loading data