E-mailprocedure : Voorstel inbrengdatum schriftelijk overleg over een extra ingelaste informele Raad voor Concurrentievermogen (deel interne markt en industrie) op 15 mei 2020

De vergadering is geweest

8 mei 2020
12:00 uur
Leden en plv. van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Op 15 mei 2020 zal een extra ingelaste informele Raad voor Concurrentievermogen (deel interne markt en industrie) via een videoconferentie plaatsvinden. De geannoteerde agenda zal op maandagochtend 11 mei 2020 bij de Kamer worden ingediend. Naar aanleiding hiervan stel ik voor een schriftelijk overleg te voeren, met als inbrengdatum dinsdag 12 mei 2020 om 12.00 uur. De beantwoording zal de Kamer nog voor het begin van de Raad (uiterlijk vrijdagochtend 15 mei) bereiken.
 
Gaarne verneem ik  uiterlijk  vrijdag 8 mei 2020 om 12.00 uur  of u hiermee kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst*.
 
Met vriendelijke groet,
Dennis Nava
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel inbrengdatum schriftelijk overleg over een extra ingelaste informele Raad voor Concurrentievermogen (deel interne markt en industrie) op 15 mei 2020

    Te behandelen:

    Loading data