E-mailprocedure : Omzetten algemeen overleg Noodhulp in schriftelijk overleg

De vergadering is geweest

17 maart 2020
12:00 uur
Commissie: algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Aan de leden van de algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
 
Geachte leden,

Gisteren heeft de Kamervoorzitter u in een e-mailbericht geïnformeerd over aanvullende maatregelen die door de Voorzitter, in overleg met de fractievoorzitters, zijn genomen i.v.m. met het coronavirus. De fysieke activiteiten in de Tweede Kamer worden de komende weken tot een absoluut minimum beperkt. Voor de commissie BuHa-OS betekent dit, in overleg met uw voorzitter, het volgende:
  • De procedurevergaderingen van 19 maart en 2 april worden geannuleerd. De stukken die op de agenda stonden zullen worden doorgeschoven naar de eerstvolgende procedurevergadering (vooralsnog 16 april). Indien er urgente stukken binnenkomen, kan hierover in overleg met uw voorzitter besluitvorming via e-mailprocedure plaatsvinden.
  • U wordt voorgesteld het algemeen overleg Noodhulp van a.s. donderdag om te zetten in een Schriftelijk Overleg (inbreng donderdag 19 maart 15.00 uur). Indien u niet instemt met het voorstel het AO om te zetten in een SO, zal naar een nieuwe datum voor het AO gezocht worden. Het is onduidelijk op welke termijn het AO dan plaats zal vinden.
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen dinsdag 17 maart 12.00 uur, via een reply all op dit bericht, of u, namens uw fractie, instemt met het voorstel het AO Noodhulp d.d. 19 maart om te zetten in een SO.
 
Met vriendelijke groet,
 
Eva Meijers
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Buitenlandse Zaken
Algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel omzetten AO Noodhulp d.d. 19 maart omzetten in SO

    Te behandelen:

    Loading data