E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Vertrouwelijke technische briefing AMvB “Besluit veiligheid en integriteit telecommunicatie"

De vergadering is geweest

20 november 2019
16:00 uur
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Van de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat en de minister van Justitie en Veiligheid is het aanbod binnengekomen om een vertrouwelijke technische briefing te organiseren over de AMvB “Besluit veiligheid en integriteit telecommunicatie". Het voorstel is om deze technische briefing voor de (formele) Telecomraad op 2 en 3 december te organiseren.
 
De technische briefing over de AMvB “Besluit veiligheid en integriteit telecommunicatie" kan plaatsvinden op dinsdag 26 november 2019 van 17:30 tot 18:30 uur.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk morgen, woensdag 20 november 2019 om 16.00 uur, te laten weten of u met dit voorstel instemt (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). U wordt ook verzocht daarbij aan te geven of u aan de technische briefing wilt deelnemen. Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst*.
 
Er dienen minimaal vier leden van verschillende fracties (exclusief voorzitter) deel te nemen om de technische briefing door te kunnen laten gaan.

Bijlagen

Deelnemers

  • A. Weverling (VVD)
  • J.A.M.J. van den Berg (CDA)
  • S.W. Sjoerdsma (D66)
  • L. Bromet (GroenLinks)
  • W.J. Moorlag (PvdA)

Agendapunten

  1. 1

    Vertrouwelijke technische briefing AMvB “Besluit veiligheid en integriteit telecommunicatie"

    Te behandelen:

    Loading data