E-mailprocedure : Verzoek van de VVD-fractie om, naar aanleiding van de op 16 september 2019 ontvangen antwoorden van het kabinet in het kader van het schriftelijk overleg over de voortgangsrapportage ijkpunt sociale zekerheid, als commissie te besluiten om in het kader van een nieuw schriftelijk overleg vervolgvragen te kunnen stellen naar aanleiding van de gegeven antwoorden.

De vergadering is geweest

4 oktober 2019
15:00 uur
Van: Lange de Tim
Verzonden: donderdag 3 oktober 2019 13:40
Aan: GC-Commissie-KR
Onderwerp: E-MAILPROCEDURE: stellen van vervolgvragen n.a.v. antwoorden SO
Urgentie: Hoog
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Koninkrijksrelaties,
 
De VVD-fractie doet het verzoek om, naar aanleiding van de op 16 september 2019 ontvangen antwoorden van het kabinet in het kader van het schriftelijk overleg over de voortgangsrapportage ijkpunt sociale zekerheid, als commissie te besluiten om in het kader van een nieuw schriftelijk overleg vervolgvragen te kunnen stellen naar aanleiding van de gegeven antwoorden.
 
Ik verzoek u uiterlijk morgen (vrijdag 4 oktober a.s.) om 15.00 uur te laten weten of u kunt instemmen met dit voorstel. U wordt verzocht te reageren met een “allen beantwoorden” op dit emailbericht. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van de emailprocedure*.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de VVD-fractie om , naar aanleiding van de op 16 september 2019 ontvangen antwoorden van het kabinet in het kader van het schriftelijk overleg over de voortgangsrapportage ijkpunt sociale zekerheid, als commissie te besluiten om in het kader van een nieuw schriftelijk overleg vervolgvragen te kunnen stellen naar aanleiding van de gegeven antwoorden

    Te behandelen:

    Loading data