E-mailprocedure : Verzoek Next Nature Network om een petitie aan te bieden op 26 september voorafgaand aan het rondetafelgesprek Kweekvlees

De vergadering is geweest

21 september 2018
13:00 uur
Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor LNV,
 
Eerder vanmiddag is onderstaande mail van Next Nature Network ontvangen inzake het rondetafelgesprek Kweekvlees volgende week woensdag 26 september.
 
Na overleg met ten eerste de leden van de voorbereidingsgroep van dit rondetafelgesprek (De Groot, Moorlag en Ouwehand) en vervolgens met Next Nature Network zelf, leg ik hierbij graag het verzoek aan u voor van Next Nature Network om voorafgaand aan het rondetafelgesprek Kweekvlees een petitie aan te mogen bieden over kweekvlees. Nb. het verzoek om deel te nemen aan het rondetafelgesprek is komen te vervallen.
 
Het voorstel, ondersteund door de voorbereidingsgroep, is om het verzoek tot deze petitieaanbieding te honoreren en de petitieaanbieding te organiseren op woensdag 26 september a.s. om 13.15 uur. Het rondetafelgesprek vangt aansluitend aan om 13.30 uur.
 
Gelet op de korte termijn waarop het rondetafelgesprek plaatsvindt, verzoek ik u uiterlijk vrijdag 21 september 2018 om 13.00 uur d.m.v. een Allen beantwoorden aan te geven of u met dit verzoek kunt instemmen.* Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek Next Nature Network (NNN) tot aanbieden van petitie over kweekvlees voorafgaand aan het rondetafelgesprek Kweekvlees d.d. 26 september 2018