E-mailprocedure : Voorstel rondetafelgesprek over het NLA-programma

De vergadering is geweest

14 september 2018
17:00 uur
Aan de leden van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken
 
Geachte leden,
Hierbij leg ik u het voorstel voor van de leden Koopmans, Van Helvert, Sjoerdsma en Voordewind om vóór het plenair debat over het NLA-programma (tentatief gepland op dinsdag 2 oktober) een hoorzitting/rondetafelgesprek van uw commissie met deskundigen te organiseren. Graag verneem ik uw reactie, namens uw fractie, op dit voorstel, uiterlijk nog heden vóór 17.00 uur. Na een positief besluit over dit voorstel worden via een nieuwe emailprocedure suggesties van uw kant gevraagd voor uit te nodigen deskundigen.
Theo van Toor, griffier


Begin doorgestuurd bericht:
Van: "Koopmans, S." <l>
Datum: 14 september 2018 om 10:07:31 CEST
Aan: Toor van T. <T.nl>
Kopie: Helvert van M. <l>, "
 Onderwerp: Email-procedure ronde tafel NLA-programma
 
Beste Theo,
 
In anticipatie op de aangekondigde brief van het kabinet en ter voorbereiding op het geplande debat inzake de onthullingen van Nieuwsuur en Trouw over het NLA-programma, stel ik, mede namens CDA, D66 en CU, voor dat we onszelf, naast de feitelijkevragenronde, ook de gelegenheid geven een aantal deskundigen en betrokkenen te horen in een hoorzitting/rondetafelgesprek (te houden voordat het debat plaatsvindt). Ik denk in elk geval aan Ghassan Dahhan en een aantal (Nederlandse) Syrië-deskundigen, maar stel voor dat we een lijst middels de gebruikelijke inventarisatie vaststellen.
 
Mag ik jou vragen om het idee voor een hoorzitting/rondetafelgesprek voor te leggen aan de commissie via een e-mailprocedure?
 
Vriendelijke groet,
 
Sven
 
Sven Koopmans
Tweede Kamerlid (VVD)
Woordvoerder Buitenlandse Zaken
 
 
 
 

Agendapunten

  1. 1

    voorstel rondetafelgesprek over het NLA-programma

    Te behandelen:

    Loading data