E-mailprocedure : Bezoek van de Oegandese Minister voor Noodhulp, Rampenbestrijding en Management, en Vluchtelingen

De vergadering is geweest

17 september 2018
16:00 uur
Commissie: algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Aan de leden van de algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
 
Geachte leden,
 
Hierbij leg ik u onderstaande verzoek voor voor een gesprek met de Oegandese minister voor Noodhulp, Rampenbestrijding en Management, en Vluchtelingen, dhr. Hillary Onek. Hij zal begeleid worden door de Ugandese Ambassadeur voor Nederland, mw. Mirjam Blaak en de UNHCR Vertegenwoordiger in Uganda, dhr. Joel Boutrouhe. Het gesprek kan plaatsvinden op woensdag 26 september 2018 11.00-12.00 uur.
 
Graag verneem ik uiterlijk maandag 17 september 16.00 uur of u instemt met dit gesprek en of u daarbij aanwezig zult zijn.
 
Met vriendelijke groet,
 
Eva Meijers
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Buitenlandse Zaken
Algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 
 
Van: Andrea Vonkeman
Verzonden: maandag 10 september 2018 11:12
Aan: Meijers, E.
Onderwerp: Bezoek van de Oegandese Minister voor Noodhulp, Rampenbestrijding en Management en Vluchtelingen aan Nederland op 26 september
 
Beste mevrouw Meijers,
 
Op 26 september is de Oegandese Minister voor Noodhulp, Rampenbestrijding en Management en Vluchtelingen, de heer Hillary Onek in Nederland voor een kort bezoek. Samen met De Oegandese Ambassadeur voor Nederland, België en de EU, Mw Mirjam Blaak en de UNHCR Vertegenwoordiger in Uganda, de heer Joel Boutrouhe, zal hij een bezoek brengen aan het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De delegatie heeft aangegeven dat zij tijd zouden kunnen vrijmaken voor een eventueel bezoek aan de leden van de Vaste Tweede Kamer Commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking om hen te briefen over de stand van zaken met betrekking tot de CRRF in Uganda. Graag hoor ik van u of er interesse bestaat onder de leden en of het in de ochtend eventueel zou schikken.
 
Met vriendelijke groet,
 
Andrea Vonkeman
Hoofd
UNHCR Nederland
 

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel UNHCR, namens Ugandese minister voor Noodhulp, Rampenbestrijding en Management en Vluchtelingen, om gesprek met algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking m.b.t. CRRF in Uganda d.d. 26 september 2018