E-mailprocedure : Voorstel Remco Dijkstra en Van Veldhoven om AO Biobrandstoffen samen te voegen met behandeling wetsvoorstel implementatie ILUC-Richtlijn

De vergadering is geweest

21 april 2017
10:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
(In afschrift aan de leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Economische Zaken)
 
Van de leden Remco Dijkstra (VVD) en Van Veldhoven (D66) is het voorstel binnengekomen om de stukken die op de agenda van het algemeen overleg Biobrandstoffen d.d. 11 mei 2017 staan te betrekken bij de behandeling van het spoedig te ontvangen wetsvoorstel ter implementatie van de ILUC-Richtlijn. Het gaat daarbij om ‘Scenario’s implementatie ILUC-richtlijn’ (Kamerstuk 30196-522) en ‘Reactie op moties inzake biobrandstoffen’ (Kamerstuk 30196-541).
Indien u met dit voorstel instemt zal het algemeen overleg Biobrandstoffen komen te vervallen.
 
Rationale achter het voorstel is dat bij de technische briefing over Biobrandstoffen van 19 april j.l. bleek dat het wetsvoorstel ter implementatie van de ILUC-Richtlijn binnen enkele weken aan de Kamer zal worden gestuurd. Het is gelet daarop efficiënter om de stukken op de agenda van het algemeen overleg bij de behandeling van deze wet te betrekken.
 
Ik verzoek u, in verband met het meireces, om vóór morgenochtend 10.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Met vriendelijke groet,
Rens Jansma
Adjunct griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel Remco Dijkstra en Van Veldhoven om AO Biobrandstoffen samen te voegen met behandeling wetsvoorstel implementatie ILUC-Richtlijn

    Te behandelen:

    Loading data