E-mailprocedure : Gesprek met de Onderzoeksraad voor Veiligheid inzake eind maart te verschijnen rapport over problemen rond gaswinning Groningen

De vergadering is geweest

28 maart 2017
12:00 uur
Leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Hierbij treft u aan een voorstel van het lid Van Tongeren om een gesprek te voeren met de Onderzoeksraad voor Veiligheid over een rapport inzake de problemen rond de gaswinning in Groningen dat eind volgende week zal worden gepresenteerd.
 
Gaarne verneem ik uiterlijk op dinsdag 28 maart 2017 om 12.00 uur  of u het voorstel steunt.
 
 
Artikel 36, vierde lid, Reglement van Orde:
Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
 
 
 
Met vriendelijke groet,
Dennis Nava
Griffier van de vaste commissie voor Economische Zaken
 
-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Tongeren van L.
Verzonden: vrijdag 24 maart 2017 14:18
Aan: d.dnava@tweedekamer.nl
CC: Boss W.
Onderwerp: Verzoek schriftelijke ronde
 
Ha Dennis,
 
Mede namens D66 en de VVD het verzoek voor de commissie EX om een gesprek met de OVV over hun rapport, dat as donderdag of vrijdag uitkomt, dat een update is van hun eerdere grote rapport over de gaswinning in Groningen.
 
Vriendelijke groet,
 
Liesbeth van Tongeren
Kamerlid voor GroenLinks
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Van Tongeren om een gesprek te voeren met de Onderzoeksraad voor Veiligheid over een rapport inzake de problemen rond de gaswinning in Groningen dat eind volgende week verschijnt.

    Te behandelen:

    Loading data