E-mailprocedure : Voorstel om het lid Taverne tot rapporteur te benoemen

De vergadering is geweest

23 december 2016
15:00 uur
Commissie: algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Van: Wiskerke J.M.
Verzonden: donderdag 22 december 2016 16:13
Aan: BuHa-OS
Onderwerp: [E-MAILPROCEDURE] Voorstel om het lid Taverne tot rapporteur te benoemen voor het vervolgtraject met betrekking tot de verdere uitwerking van de indicatoren en streefwaarden t.b.v. de begroting BuHa-OS
Urgentie: Hoog

 
Aan de leden van de algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking,
 
Geachte leden,
 
In de procedurevergadering van uw commissie van heden middag is gesproken over het vervolgtraject met betrekking tot de verdere uitwerking van de indicatoren en streefwaarden naar aanleiding van het begrotingsonderzoek 2017 (agendapunt 4). Daarbij heeft het lid Taverne aangegeven graag het rapporteurschap voor dit vervolgtraject op zich te willen nemen, nu de leden Smaling en Van Veldhoven kenbaar hebben gemaakt hiervoor niet beschikbaar te zijn. Met het oog op de beperkte tijd die nog resteert tot aan het verkiezingsreces eind februari is besloten om per e-mail het voorstel aan u voor te leggen om het lid Taverne tot rapporteur te benoemen voor het vervolgtraject, waarbij voor de inhoudelijke invulling zal worden aangesloten bij bijgevoegde BOR-notitie.
 
Om hier nog vóór het kerstreces een besluit over te kunnen nemen, verzoek ik u uiterlijk morgen (vrijdag 23 december) vóór 15.00 uur (namens uw fractie) kenbaar te maken of u kunt instemmen met het voorstel om het lid Taverne tot rapporteur voor het vervolgtraject te benoemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Josine Wiskerke
Adjunct-griffier/EU-adviseur
vaste commissie voor Buitenlandse Zaken
algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Postbus 20018, 2500 EA Den Haag

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel om het lid Taverne tot rapporteur te benoemen

    Te behandelen:

    Loading data