E-mailprocedure : Schriftelijk overleg over de brief van de staatssecretaris van EZ over het overleg met Europese Commissie over het fosfaatrechtenstelsel

De vergadering is geweest

7 december 2016
10:00 uur
Leden  van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Hierbij treft u aan het verzoek van het lid Geurts om een schriftelijk overleg te voeren over de heden ontvangen brief van de staatssecretaris van EZ over het overleg met Europese Commissie over het fosfaatrechtenstelsel, met als inbrengdatum woensdag 7 december om 16.00 uur.
 
Gaarne verneem ik uiterlijk woensdag 7 december om 10.00 uur  of u met dit voorstel kunt instemmen.
 
Dennis Nava


Van: Geurts, J.
Verzonden: dinsdag 6 december 2016 18:44
Aan: Commissie EZ
CC: Nava D.
Onderwerp: emailprocedure
 
Goedenavond,

 
We hebben net als Kamer een brief van staatssecretaris Van Dam ontvangen naar aanleiding van mijn verzoek in de regeling van werkzaamheden om te reageren op het bericht ‘Kabinet wist al op 7 juli van afwijzing fosfaatplan’ (Annie-Schreijer.eu, 5 december 2016).
De CDA fractie wil echter aanvullende schriftelijke vragen stellen. Meen me te herinneren dat met name D66 en SGP dit verzoek vanmiddag deden.
Dacht ook dat we dit zo in de Regeling van Werkzaamheden hadden afgesproken maar blijkbaar is dat niet duidelijk overgekomen.
 
Daarom bij deze het verzoek om een emailprocedure op te starten om schriftelijke vragen te kunnen stellen naar aanleiding van het bericht en de reactie van de staatssecretaris.
Stel voor als inbrengdatum en tijdstip morgen woensdag 7 december 16.00 uur af te spreken.
 
Met vriendelijke groet,
 
J.L. (Jaco) Geurts
CDA Tweede Kamerlid
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Geurts om een schriftelijk overleg te voeren over de brief van de staatssecretaris van EZ over het overleg met Europese Commissie over het fosfaatrechtenstelsel, met als inbrengdatum woensdag 7 december om 16.00 uur.

    Te behandelen:

    Loading data