E-mailprocedure : Gesprek met dhr. Ilkhom Abdullaev, voorzitter commissie Informatie en Communicatie Technologie, Oezbeeks Parlement

De vergadering is geweest

25 oktober 2016
17:00 uur
Commissie: Veiligheid en Justitie
Van: Commissie V&J
Verzonden: dinsdag 25 oktober 2016 17:20
Aan: GC-Commissie-V&J
CC: Konings, R.
Onderwerp: V&J: UITKOMST Inventarisatie gesprek met dhr. Ilkhom Abdullaev, voorzitter commissie Informatie en Communicatie Technologie, Oezbeeks Parlement (26.10.17 16:00-17:00)
Urgentie: Hoog
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Veiligheid en Justitie,
 
Gelet op de ontvangen reacties kan ik u meedelen dat zich geen leden voor het gesprek hebben aangemeld. Dat betekent dat het gesprek geen doorgang kan vinden.
 
Met vriendelijke groet,
Jasper Verstraten
Adjunct-griffier commissie Veiligheid en Justitie
Griffie commissies Bestuur en Onderwijs

Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Veiligheid en Justitie,
 
Onderstaand treft u een verzoek van de Oezbeekse voorzitter van de commissie voor Informatie en Communicatie Technologie van het Oezbeekse Parlement. Dhr. Abdullaev zou graag met de commissie voor Veiligheid en Justitie spreken over terrorismebestrijding, deradicalisering, anti-jihadisme en cybersecurity en de interparlementaire samenwerking tussen Oezbekistan en Nederland op deze onderwerpen. Dhr. Abdullaev kan daarnaast een toelichting geven op de Oezbeekse presidentiële verkiezingen op 4 december 2016.
 
Dhr. Abdullaev heeft aangegeven een gesprek te kunnen hebben op woensdagmiddag 26 oktober. Desgewenst kan het gesprek gepland worden op woensdagmiddag 26 oktober van 16:00 tot 17:00 (locatie volgt).
 
Ik verzoek u uiterlijk dinsdagmiddag 25 oktober om 17:00  uur kenbaar te maken of u in de gelegenheid bent aan dit gesprek deel te nemen.

Het gesprek zal alleen doorgang vinden indien zich daarvoor tenminste vier leden en de voorzitter hebben aangemeld.
 
Met vriendelijke groet,
Jasper Verstraten
Adjunct-griffier commissie Veiligheid en Justitie
Griffie commissies Bestuur en Onderwijs
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek Ambassade van Oezbekistan, namens hoofd van commissie voor informatie- en communicatietechnologieƫn van Parlement van de Republiek Oezbekistan, om gesprek met vaste commissie voor Buitenlandse Zaken over interparlementaire samenwerking en huidige situatie in Oezbekistan en Centraal Aziƫ d.d. 26 oktober 2016