E-mailprocedure : Mogelijkheid deel te nemen aan werkbezoek van de vaste commissie voor Europese Zaken aan Stavanger, Oslo en Helsinki van 16 t/m 19 oktober 2016

De vergadering is geweest

16 september 2016
16:00 uur
Van: Commissie EZ
Verzonden: vrijdag 16 september 2016 16:06
Aan: GC-Commissie-EZ
CC: Commissie EZ
Onderwerp: [RESULTAAT E-MAILPROCEDURE] Deelname van leden van de commissie EZ aan het werkbezoek van de commissie EuZa aan Stavanger, Oslo en Helsinki van 16 t/m 19 oktober 2016 n.a.v. de procedurevergadering EZ op 13-9

 
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Naar aanleiding van onderstaande e-mailprocedure kan worden geconcludeerd dat alleen het lid Van Tongeren (GroenLinks) zich heeft aangemeld om deel te nemen aan het werkbezoek van de vaste commissie voor Europese Zaken aan Stavanger, Oslo en Helsinki van 16 t/m 19 oktober 2016.
 
Er zijn geen bezwaren ontvangen om de (eventuele) deelname van het lid Van Tongeren ten laste te brengen van het reisbudget van de commissie EZ.
 
De aanmelding zal worden doorgeleid naar vaste commissie voor Europese Zaken.
 
Met vriendelijke groet,
 
Annemarijke de Vos
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Economische Zaken
Tweede Kamer der Staten-Generaal

------
Tijdens de procedurevergadering op 13 september jl. is gesproken over het werkbezoek van de vaste commissie voor Europese Zaken aan Stavanger, Oslo en Helsinki van 16 t/m 19 oktober 2016. De commissie Europese Zaken heeft tijdens haar procedurevergadering op 7 september jl. besloten de leden van de commissie EZ en de commissie V&J te verzoeken om aan te sluiten bij dit werkbezoek (een conceptprogramma is opgenomen in de bijlage). Het lid Van Tongeren (GroenLinks) heeft tijdens de procedurevergadering aangegeven interesse te hebben om aan dit werkbezoek deel te nemen.
 
Vanuit de commissie EuZa hebben de volgende leden zich aangemeld om deel te nemen aan het werkbezoek:
  • Azmani (delegatievoorzitter)
  • Anne Mulder (VVD)
  • Maij (PvdA)
  • Verhoeven (D66)
Eventuele deelname van leden vanuit de commissie EZ zal ten laste komen van het commissiebudget EZ. Het huidige reisbudget van de commissie EZ is toereikend.
 
U wordt verzocht om uiterlijk vrijdag 16 september 2016 om 16.00 uur aan te geven of u geïnteresseerd bent in deelname aan dit werkbezoek. Tevens verzoek ik u om (middels een allen beantwoorden op dit bericht) aan te geven of u kunt instemmen met deelname van het lid Van Tongeren vanuit de commissie EZ aan het werkbezoek van de commissie EuZa aan Stavanger, Oslo en Helsinki van 16 t/m 19 oktober 2016.
 
De aanmeldingen zullen aan de commissie EuZa, die gaat over de samenstelling van de uiteindelijke delegatie, worden doorgegeven.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Mogelijkheid voor leden van de vaste commissies voor EZ en V&J zich aan te melden voor een werkbezoek van de vaste commissie voor Europese Zaken aan Stavanger, Oslo en Helsinki van 16 t/m 19 oktober 2016

    Te behandelen:

    Loading data