E-mailprocedure : Voorstel van de leden Veldman (VVD) en Smaling (SP) om het AO Ruimtelijke ordening om te zetten in een SO

De vergadering is geweest

12 september 2016
16:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
Van de leden Veldman (VVD) en Smaling (SP) is het voorstel binnengekomen om het algemeen overleg (AO) Ruimtelijke ordening (RO) d.d. 14 september 2016 om te zetten in een schriftelijk overleg (SO).
 
Rationale achter dit voorstel is dat de agenda voor het AO RO d.d. 14 september slechts twee agendapunten bevat.
Uitstel van het AO ligt niet voor de hand, aangezien één van de twee punten het wijzigingsvoorstel voor de Ladder voor duurzame verstedelijking betreft en de minister van plan is om het wijzigingsvoorstel dit najaar aan de Raad van State te zenden en ze voorts naar inwerkingtreding van de herziene Ladder in 2017 streeft. Vandaar dat genoemde leden voorstellen het AO om te zetten in een SO.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk VANDAAG te 16.00 uur te laten weten of u kunt instemmen met dit voorstel (graag een "allen beantwoorden" op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Indien het voorstel wordt aangenomen zal de inbrengdatum voor het schriftelijk overleg over beide agendapunten op woensdag 14 september 2016 te 12.00 uur worden gepland.
 
Met vriendelijke groet,
Rens Jansma

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de leden Veldman (VVD) en Smaling (SP) om het AO Ruimtelijke ordening om te zetten in een SO

    Te behandelen:

    Loading data