E-mailprocedure : Voorstel van het lid Belhaj (D66) om de minister van Veiligheid en Justitie uit te nodigen voor tweede termijn van het algemeen overleg Actieagenda Schiphol

De vergadering is geweest

6 juli 2016
13:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
Cc Aan de leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Veiligheid en Justitie,
 
Gisteren heeft de Kamer besloten het convenant inzake de deling van dreigingsinformatie voor de burgerluchtvaart (24804-90) te betrekken bij de tweede termijn van het algemeen overleg Actieagenda Schiphol.
 
Aangezien de minister van Veiligheid en Justitie de eerste ondertekenaar van het convenant is, ligt het in de rede om ook de minister van VenJ uit te nodigen voor deze voortzetting van het algemeen overleg. Het lid Belhaj (D66) verzoekt de commissie daarom de minister van VenJ uit te nodigen voor de tweede termijn van het algemeen overleg Actieagenda Schiphol.
 
Indien de commissie met dit voorstel instemt, maar de minister van VenJ niet aanwezig kan zijn, dan zal de staatssecretaris van IenM ervan op de hoogte worden gebracht dat de commissie verwacht dat zij in staat is alle vragen die de Kamer heeft over het convenant, namens het kabinet te kunnen beantwoorden.
 
Ik verzoek u om mij vandaag voor 13.00 uur te laten weten of u kunt instemmen met dit voorstel (graag een "allen beantwoorden" op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Anja Stijnen

Adjunct-griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Belhaj (D66) om de minister van Veiligheid en Justitie uit te nodigen voor de tweede termijn van het algemeen overleg Actieagenda Schiphol

    Te behandelen:

    Loading data