E-mailprocedure : Verzoek van de Stichting Platform Storm om op 19 april 2016 van 13.15 tot 13.30 uur een petitie te mogen aanbieden voor een zonnepark en tegen windpark de Drentse Monden.

De vergadering is geweest

18 april 2016
16:00 uur
 Hierbij leg ik u het onderstaande verzoek voor van de Stichting Platform Storm om morgenmiddag (dinsdag 19 april) een petitie aan te bieden voor een zonnepark en tegen windpark de Drentse Monden. Deze petitie aanbieding kan desgewenst morgenmiddag van 13.15 tot 13.30 in de Statenpassage plaatsvinden.

U wordt verzocht om uw reactie op het verzoek voor vanmiddag 16.00 uur door te geven middels een reply-all op deze e-mail. Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
-----------------------------

Van: Commissie EZ
Verzonden: maandag 18 april 2016 16:29
Aan: GC-Commissie-EZ
Onderwerp: [RESULTAAT SPOED EMAILPROCEDURE] Verzoek petitieaanbieidng morgenmiddag Stichting Platform Storm
 
Geachte leden van de commissie voor Economische Zaken,

Op onderstaande spoed emailprocedure waarin het verzoek wordt voorgelegd van Stichting Platform Storm om morgenmiddag (dinsdag 19 april) een petitie aan te bieden voor een zonnepark en tegen windpark de Drentse Monden, hebben de volgende fracties aangegeven dat zij akkoord zijn:
  • SP
  • CDA 
Van de overige fracties is geen reactie vernomen. Daarmee is er geen steun van de meerderheid voor het verzoek voor de petitieaanbieding*. Zodoende zal de petitie aanbieding van Stichting Platform Storm morgenmiddag niet worden ingepland.
Met vriendelijke groet,
Joris Thomassen MSc
Adjunct-griffier vaste commissie voor Economische Zaken
----------------------------------
Van: Thomassen J.
Verzonden: dinsdag 19 april 2016 11:24
Aan: GC-Commissie-EZ
CC: Commissie EZ
Onderwerp: [RESULTAAT SPOED EMAILPROCEDURE] Verzoek petitieaanbieding vanmiddag Stichting Platform Storm

 
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Naar aanleiding van het resultaat van de onderstaande spoedemailprocedure ten behoeve van het verzoek voor een petitieaanbieding van de Stichting Platform Storm, heeft gisteravond alsnog een meerderheid het verzoek gesteund (de volgende fracties zijn uiteindelijk akkoord gegaan: PvdA, SP, CDA, PVV, SGP en Partij voor de Dieren).
Hierop is vanochtend om 07.30 uur de initiatiefnemer van de petitie gemaild met de mededeling dat er toch een meerderheid is om de petitie in ontvangst te nemen en of men nog steeds in de gelegenheid is om vanmiddag 13.15 uur de petitie aan te bieden. Hierop is geen reactie ontvangen (op een andere mail gistermiddag waarin verzocht is om zijn telefoonnummer te mailen zodat snel gehandeld kan worden voor het geval er toch nog een meerderheid zou komen, is ook geen reactie ontvangen).
 
Zodoende is het helaas niet mogelijk om de petitie aanbieding vanmiddag om 13.15 uur te laten plaatsvinden.
 
Met vriendelijke groet,
Joris Thomassen MSc
Adjunct-griffier vaste commissie voor Economische Zaken

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de Stichting Platform Storm om op 19 april 2016 van 13.15 tot 13.30 uur een petitie te mogen aanbieden voor een zonnepark en tegen windpark de Drentse Monden.

    Te behandelen:

    Loading data