E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Meerderheidsverzoek van de leden Dikkers (PvdA) en Lodders (VVD) om het algemeen overleg Mestbeleid uit te stellen tot na het debat over de situatie in de melkveehouderij.

De vergadering is geweest

7 maart 2016
15:00 uur
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Hierbij informeer ik u over onderstaand verzoek van de leden Dikkers (PvdA) en Lodders (VVD) om het algemeen overleg Mestbeleid (momenteel gepland op 10 maart 2016 van 15.00 tot 18.00 uur) uit te stellen tot na het debat over de situatie in de melkveehouderij (dit debat is nog niet gepland). Het verzoek is tevens om het algemeen overleg Mestbeleid na het plenaire debat over de situatie in de melkveehouderij op zo spoedig mogelijke termijn opnieuw in te plannen.
 
Het betreft hier een verzoek dat reeds gesteund wordt door een meerderheid van de Kamer.*
 
Indien u wilt reageren, verzoek ik u mij dit uiterlijk maandag 7 maart 2016 om 15:00 uur te laten weten (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Uw reactie zal worden opgenomen in de besluitenlijst van deze e-mailprocedure.
 
Met vriendelijke groet,
 
Annemarijke de Vos

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het Lid Dikkers mede namens het lid Lodders tot uitstel van het algemeen overleg Mestbeleid n.a.v. de brief van staatssecretaris over het fosfaatrechten stelsel, waarbij het verzoek is het algemeen overleg in te plannen na het debat over de situatie in de melkveehouderij.

    Te behandelen:

    Loading data