E-mailprocedure : E-mailprocedure - Aanbod technische briefing Rli inzake het rapport ‘Vernieuwing omgevingsrecht: maak de ambities waar’

De vergadering is geweest

13 januari 2016
13:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
Van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) is het aanbod (2015D47731) binnengekomen om over het door de Rli gepubliceerde rapport ‘Vernieuwing omgevingsrecht: maak de ambities waar’ een technische briefing te organiseren. Aangezien het algemeen overleg Omgevingswet op donderdag 21 januari aanstaande al plaatsvindt, wordt u hierbij verzocht om:
  1. Aan te geven of u het aanbod van de Rli voor een briefing op woensdag 20 januari van 16.00 tot 17.00 uur aanvaardt, en
  2. Of u deel wenst te nemen aan deze briefing.
 
Hierbij wordt u vriendelijk verzocht om vóór woensdag 13 januari 2016 (morgen) te 13.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
De briefing zal georganiseerd worden als zich er minimaal vijf leden voor aanmelden. Aanmelding is niet vrijblijvend: als u onverhoopt verhinderd bent, dient u voor vervanging te zorgen.
 
 
Met vriendelijke groet,
Rens Jansma
Adjunct griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Aanbieding advies "Vernieuwing omgevingsrecht: maak de ambities waar" van Rli