E-mailprocedure : Conceptantwoorden COSAC questionnaire over de gele en groene kaart, migratie en uitbreiding

De vergadering is geweest

16 september 2015
12:00 uur
Commissie: Europese Zaken
Geachte leden,
 
In reactie op deze e-mailprocedure zijn van de leden van de fracties van D66 en CU aanvullingen ontvangen. Deze zijn verwerkt in de vragenlijst waarbij is gepoogd recht te doen aan de verschillende opvattingen.
 
De antwoorden op de vragen zoals worden aangeboden aan het COSAC-secretariaat zullen worden geagendeerd op de procedurevergadering van 24 september.
 
Met vriendelijke groet,

Lisa Vermeer
Adjunct-griffier Europese Zaken
 
Van: Commissie EU
Verzonden: maandag 14 september 2015 10:43
Aan: GC-Commissie-EU
Onderwerp: [E-MAILPROCEDURE] Conceptantwoorden COSAC questionnaire over de gele en groene kaart, migratie en uitbreiding
 
Aan de (plv.) leden van de commissie Europese Zaken
 
Geachte leden,
 
Bij deze ontvangt u de conceptantwoorden op de enquête (questionnaire) die is uitgezet door het Luxemburgs parlement ten behoeve van de plenaire COSAC vergadering eind 2015. De conceptantwoorden zijn opgesteld op basis van de inbreng van de fracties van de VVD, PvdA, SP, CDA en D66. Hierbij is gepoogd recht te doen aan de verschillende opvattingen of nog geen antwoord ingevuld om u de gelegenheid te geven dit onderling te bespreken alvorens tot een standpunt te komen.
 
Alle 41 (Kamers van) parlementen wordt gevraagd naar hun inzet op een de thema’s gele en groene kaart, migratie en uitbreiding. De antwoorden worden gebundeld in een rapport (biannual report). De antwoorden op de vragen over de gele en groene kaart dienen tevens als input voor de werkgroep over dit thema die dit najaar van start gaat.
 
Ik verzoek u om uiterlijk woensdag 16 september om 12.00 uur kenbaar te maken of u instemt met de conceptantwoorden.
 
Met vriendelijke groet,

Lisa Vermeer
Adjunct-griffier Europese Zaken
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Conceptantwoorden COSAC questionnaire september 2015