E-mailprocedure : Beantwoorden vragen over EU-instrumenten gele en groene kaart tbv nadere positiebepaling van de commissie

De vergadering is geweest

9 september 2015
14:00 uur
Commissie: Europese Zaken
Van: Commissie EU
Aan: GC-Commissie-EU
 
Geachte leden van de commissie voor Europese Zaken,
 
Tijdens de procedurevergadering heeft u besloten de notitie met vragen over de gele en groene kaart via een schriftelijke ronde voor te leggen aan de fracties.
 
De Kamer wordt door het Luxemburgs parlement gevraagd vragen te beantwoorden als input voor de werkgroep over het verbeteren van de EU-instrumenten gele en groene kaart. De uitkomsten van deze werkgroep zijn ook van belang voor ons eigen EU-voorzitterschap in 2016. De notitie bevat de vragen en wat tot nu toe het standpunt van de commissie is. Deze vragenlijst biedt gelegenheid om eerder ingenomen standpunt van uw commissie in o.m. het rapport Voorop in Europa te preciseren en te actualiseren. De notitie treft u in de bijlage en hier in parlis.
 
U wordt verzocht uw antwoorden op de vragen in die notitie uiterlijk woensdag 9 september om 14.00 uur aan te leveren via cie.eu@tweedekamer.nl.
 
Op basis van de ontvangen antwoorden van de fracties zal de staf een overzicht maken en de vragenlijst van het Luxemburgs parlement invullen. De conceptantwoorden worden u volgende week schriftelijk voorgelegd.
 
Met vriendelijke groet,
Lisa Vermeer
Adjunct-griffier Europese Zaken

Bijlage