E-mailprocedure : Verslag schriftelijk overleg Ontwerpregeling implementatie artikelen 8 en 14 Richtlijn energie-efficiëntie (Kamerstuk 30 196, nr. 317)

De vergadering is geweest

2 juli 2015
14:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
 
Van: Commissie I&M
Verzonden: donderdag 2 juli 2015 10:28
Aan: GC-Commissie-I&M
Onderwerp: [SPOED E-MAILPROCEDURE] Verslag schriftelijk overleg Ontwerpregeling implementatie artikelen 8 en 14 Richtlijn energie-efficiëntie (Kamerstuk 30 196, nr. 317)
 
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
Gistermiddag heeft de staatssecretaris de Kamer haar reactie gestuurd op het schriftelijk overleg over de Ontwerpregeling ter implementatie van artikelen 8 en 14 van de Richtlijn energie-efficiëntie (zie onderstaand). De commissie heeft de staatssecretaris verzocht geen onomkeerbare stappen te zetten totdat de behandeling in de Kamer is afgerond.
 
Met het oog op het verschaffen van duidelijkheid over de wens van de commissie inzake deze ontwerpregeling leg ik u bij dezen de volgende vraag voor:
 
Wenst u het schriftelijk overleg over deze ontwerpregeling plenair af te ronden in de vorm van een VSO?
 
Ik verzoek u mij zo spoedig mogelijk en uiterlijk vandaag, 2 juli 2015 te 14.00 uur, te laten weten of u hier behoefte aan heeft (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht), zodat een eventueel VSO zo spoedig mogelijk kan worden aangemeld bij de plenaire griffie en het nog voor het zomerreces gehouden kan worden.
 
Indien vandaag om 14.00 uur niemand heeft aangegeven behoefte te hebben aan een VSO, ga ik ervan uit dat de commissie de behandeling van de ontwerpregeling als afgerond beschouwt en zal dat aan de staatssecretaris worden gemeld.
 
 
Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman
Adjunct-griffier vaste commissie voor

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verslag van een schriftelijk overleg inzake de Ontwerpregeling implementatie artikelen 8 en 14 Richtlijn energie-efficiëntie (Kamerstuk 30 196, nr. 317)

    Te behandelen:

    Loading data
  2. 2

    Aanbieding ontwerp-regeling implementatie artikelen 8 en 14 Richtlijn energie-efficiëntie

    Te behandelen:

    Loading data