E-mailprocedure : Verzoek van het lid Geurts, mede namens het lid Schouw, om het algemeen overleg Biotechnologie- en kwekersrecht van a.s. woensdag 24 juni uit te stellen en opnieuw in te plannen na het zomerreces.

De vergadering is geweest

18 juni 2015
17:00 uur
Besluit: 
Op onderstaande e-mailprocedure met het verzoek van de leden Geurts (CDA) en Schouw (D66) om het algemeen overleg Biotechnologie- en kwekersrecht (gepland op woensdag 24 juni a.s. van 18.00 tot 21.00 uur) te annuleren en opnieuw in te plannen na het zomerreces hebben de volgende fracties gereageerd: VVD, PvdA, SP, ChristenUnie, SGP en de Partij voor de Dieren De volgende fracties hebben met het voorstel ingestemd: VVD, SP, ChristenUnie, SGP, Partij voor de Dieren 
Dit betekent dat het voorstel is aangenomen. Het algemeen overleg Biotechnologie- en kwekersrecht zal opnieuw worden ingepland in september. U ontvangt zo spoedig mogelijk een convocatie met de nieuwe datum.
---------------------------
Hierbij informeer ik u over onderstaand verzoek van de leden Geurts (CDA) en Schouw (D66) om het algemeen overleg Biotechnologie- en kwekersrecht (gepland op woensdag 24 juni a.s. van 18.00 tot 21.00 uur) te annuleren en opnieuw in te plannen na het zomerreces.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk hedenmiddag (18 juni 2015) om 17.00 uur te laten weten of u kunt instemmen met dit voorstel (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen.
 
Met vriendelijke groet, 
Annemarijke de Vos
Adjunct-griffier 
--------------------
Mede namens de D66 fractie wil ik voorstellen om het AO Biotechnologie- en kwekersrecht van a.s. woensdag 24 juni te annuleren en voor na het zomerreces opnieuw in te plannen.
Als je de agenda bekijkt zijn het zaken die we vorige week plenair bij voedselpatenten of vanmiddag in AO EU-voorstel: verordening herziening besluit GGO's COM (2015) 177 al grotendeels hebben besproken. 
Kunt u dit verzoek via een spoed e-mailprocedure aan de commissie voorleggen?
 

 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Geurts, mede namens het lid Schouw, om het AO Biotechnologie- en kwekersrecht van a.s. woensdag 24 juni uit te stellen en opnieuw in te plannen na het zomerreces.

    Te behandelen:

    Loading data