E-mailprocedure : Verzoek van het lid De Boer (VVD) om voor het rondetafelgesprek Nederlandse vaarwegen d.d. 20 mei 2015 ook Waterrecreatie Nederland uit te nodigen

De vergadering is geweest

19 mei 2015
13:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangende leden van de vaste  commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
E-mailprocedure* met reactietermijn uiterlijk dinsdag 19 mei 2015 te 13.00 uur:
 
Van het lid Betty de Boer (VVD) is onderstaand voorstel gekomen om voor het rondetafelgesprek over de Nederlandse vaarwegen d.d. 20 mei 2015 van 14.00 uur tot 15.30 uur naast BLN-KSV, de ASV en het CBRB ook Waterrecreatie Nederland uit te nodigen.
 
Vriendelijk verzoek om uiterlijk dinsdag 19 mei 2015 te 13.00 uur te laten weten of u kunt instemmen met dit voorstel, via een Allen beantwoorden op deze e-mail.
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
   4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
 
Dit betekent dat in een e-mailprocedure  een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
 
Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid De Boer (VVD) om voor het rondetafelgesprek Nederlandse vaarwegen d.d. 20 mei 2015 ook Waterrecreatie Nederland uit te nodigen

    Te behandelen:

    Loading data