E-mailprocedure : Verzoek van de leden Dikkers (PvdA) en De Liefde (VVD) om het algemeen overleg Landbouw- en Visserijraad op 28 april a.s. ter voorbereiding op de Raad van 11 en 12 mei a.s. om te zetten in een schriftelijk overleg te houden voor het meireces

De vergadering is geweest

23 april 2015
10:00 uur
Hierbij informeer ik u over het verzoek van de leden Dikkers (PvdA) en De Liefde (VVD) om het algemeen overleg Landbouw- en Visserijraad op 28 april a.s. ter voorbereiding op de Raad van 11 en 12 mei a.s. om te zetten in een schriftelijk overleg te houden voor het meireces.
 
De inbrengdatum voor het schriftelijk overleg wordt dan gesteld op dinsdag 28 april a.s. om 15.00 uur. De beantwoording kan dan uiterlijk donderdag 30 april om 10.00 uur door de staatssecretaris van EZ aan de Kamer worden gestuurd, zodat er nog een mogelijk VSO met stemmingen op donderdag 30 april kan plaatsvinden. Indien u een VSO wenst te voeren, dient u hiervan een vooraankondiging te doen tijdens de regeling van werkzaamheden op dinsdag 28 april.
 
Vanwege het feit dat de Raad pas op 11 en 12 mei plaatsvindt, maak ik u er op attent dat de agenda van de Raad ten tijde van het schriftelijk overleg slechts in algemene zin bekend zal zijn.
 
Het betreft hier een verzoek dat reeds gesteund wordt door een meerderheid van de Kamer.*
Indien u wilt reageren, verzoek ik u mij dit uiterlijk op donderdag 23 april a.s. te 10.00 uur te laten weten (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Uw reactie zal worden opgenomen in de besluitenlijst van deze e-mailprocedure.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de leden Dikkers (PvdA) en De Liefde (VVD) om het algemeen overleg Landbouw- en Visserijraad op 28 april a.s. ter voorbereiding op de Raad van 11 en 12 mei a.s. om te zetten in een schriftelijk overleg te houden voor het meireces.

    Te behandelen:

    Loading data