E-mailprocedure : Verzoek van het lid Dikkers (PvdA) om het algemeen overleg NVWA op woensdag 25 maart, van 11.00 tot 14.00 uur tot nader order uit te stellen

De vergadering is geweest

24 maart 2015
17:30 uur
Van: Commissie EZ
Verzonden: dinsdag 24 maart 2015 15:24
Aan: GC-Commissie-EZ
Onderwerp: [SPOED EMAILPROCEDURE] Verzoek uitstel AO NVWA
 
Geachte leden van de commissie van Economische Zaken,
 
Het lid Dikkers (PvdA) stelt voor om het AO NVWA dat morgen van 11.00 tot 14.00 uur gepland staat tot nader order uit te stellen omdat op donderdagavond 26 maart a.s. te 18.30 uur het plenaire debat ‘risico’s in de vleesketen en de controle bij visbedrijven’ gepland staat waar veel van de onderwerpen die voor het AO NVWA geagendeerd zijn aan de orde zullen komen.
 
Ik verzoek u mij om per ommegaande doch uiterlijk vanmiddag (dinsdag 24 maart) te 17.30 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
Met vriendelijke groet,
Joris Thomassen MSc
Adjunct-griffier vaste commissie voor Economische Zaken
Griffier contactgroep België
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
   4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
 
Dit betekent dat in een e-mailprocedure  een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Dikkers S.
Verzonden: dinsdag 24 maart 2015 14:55
Aan: Commissie EZ
Onderwerp: AO Nvwa
 
Beste mensen,
 
Ik zou het AO Nvwa graag verzetten naar volgende maand. We hebben donderdag een plenair debat waar ook veel aan de orde zal komen. Willen jullie daarvoor een mailverzoek rondzenden? Ik heb al steun.
 
Groet,
Sjoera
 
 

 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek lid Dikkers (PvdA) om het AO NVWA op woensdag 25 maart, van 11.00 tot 14.00 uur tot nader order uit te stellen

    Te behandelen:

    Loading data