E-mailprocedure : Verzoek van het Platform Engbertsdijksvenen een petitie aan te mogen bieden met betrekking tot het Programma Aanpak Stikstof (PAS) .

De vergadering is geweest

26 maart 2015
12:00 uur
Van: Commissie EZ
Verzonden: dinsdag 24 maart 2015 14:46
Aan: GC-Commissie-EZ
Onderwerp: [E-MAILPROCEDURE] Verzoek tot petitieaanbieding Platform Engbertsdijksvenen m.b.t. Programma Aanpak Stikstof (PAS) op 31 maart a.s.
 
Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Vandaag is onderstaand verzoek van het Platform Engbertsdijksvenen ontvangen om met betrekking tot het Programma Aanpak Stikstof (PAS) een petitie aan te bieden.
 
Het voorstel is dit verzoek te honoreren en deze petitieaanbieding te organiseren op dinsdag 31 maart 2015 om 13.45 uur.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk op donderdag 26 maart 2015 om 12.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.


 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
   4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
 
Dit betekent dat in een e-mailprocedure  een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
 
Van: Henk Ormel
Verzonden: dinsdag 24 maart 2015 12:02
Aan: Commissie EZ
Onderwerp: petitie Platform Engbertsdijksvenen
 
Geachte hr./mevr.
 
Nu bekend is dat het AO-PAS wetgeving op 1 april a.s. wordt gehouden van 18.00-22.00 uur, willen wij als Platform Engbertsdijksvenen graag voorafgaand van dit overleg een petitie aan de Cie. EZ. aanbieden.
Als Platform ervaren wij de problematiek van deze wetgeving als een groot probleem voor de voortgang van onze bedrijven en willen dit aan de leden van de Cie. via een petitie laten weten.
Graag hoor ik van u of wij als Platform in de gelegenheid worden gesteld dit te mogen doen.
 
namens Het Platform Engbertsdijksvenen
Henk Ormel (vz.)
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het Platform Engbertsdijksvenen om een petitie te mogen aanbieden m.b.t. tot het Programma Aanpak Stikstof (PAS)

    Te behandelen:

    Loading data