Gesprek : Uitnodiging namens de Voorzitter voor een lunchgesprek met de Voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz

De vergadering is geweest

2 december 2013
12:30 - 14:30 uur
Locatie: Schrijfkamer
Commissie: Europese Zaken

Bijlage

Deelnemers

  • B. Madlener (PVV)
  • A. Schut-Welkzijn (VVD)
  • H. Nijboer (PvdA)
  • G.J.M. Segers (ChristenUnie)
  • M.L. Verheijen (VVD)

Agendapunten

  1. 1

    Lunchgesprek met de Voorzitter van het Europees Parlement, de heer Martin Schulz

    Op uitnodiging van de Voorzitter van de Tweede Kamer brengt Martin Schulz, Voorzitter van het Europees Parlement, op maandag 2 december een bezoek aan het Nederlandse parlement. Van 12.30-14.30 uur is er een lunchgesprek gepland met de heer Schulz waarvoor alle leden van beide Kamers zijn uitgenodigd. Deze besloten lunch zal plaatsvinden in de Schrijfkamer. Voorafgaand aan het besloten gesprek vindt een tête-à-tête plaats tussen de Voorzitters van de Tweede en Eerste Kamer en de heer Schulz en een gesprek met de Commissies Europese Zaken en Financiën van de Tweede en Eerste Kamer. Na afloop van de lunch krijgt de heer Schulz een rondleiding bij het ROC Mondriaan in Den Haag. ’s Avonds zal hij op uitnodiging van de Burgemeester van Den Haag, de heer Van Aartsen, een diner aangeboden krijgen.

    Op 3 december zal de heer Schulz nog spreken met de Koning, de Minister President, de Minister van Buitenlandse Zaken en de organisaties Pro Demos en de Nederlandse vertegenwoordiging van het Europees Parlement.

    De leden worden vriendelijk verzocht zich aan te melden voor donderdag 21 november via: bureauprotocol@tweedekamer.nl