Agendapunten

  1. 1

    Brievenlijst

  2. 2

    Programma en mediamoment werkbezoek Almere

    Besluit: Akkoord met inhoudelijk memo en programma werkbezoek Almere op maandag 26 november. Ter voorbereiding op het werkbezoek wordt op donderdagmiddag 22 november as. een reader met o.a.  routebeschrijving en achtergrondinformatie verstrekt.


     

  3. 3

    Deskundigenbijeenkomst

    Besluit: Woensdagmiddag 21 november ontvangen de leden van de TCH de bijgewerkte lijst met namen van deskundigen voor de deskundigenbijeenkomsten op vrijdag 11 januari en maandag 14 januari. Suggesties en reacties kunnen voor donderdagmiddag 22 november 12:00 uur aan de staf worden doorgegeven. Op vrijdag 23 november zullen de eerste uitnodigingen worden verstuurd. 

    Ter voorbereiding op de deskundigenbijeekomsten wordt tijdens de procedurevergadering op woensdag 19 december de opzet en inhoud van de bijeenkomsten besproken.

    De deskundigenbijeenkomsten op vrijdag 11 januari en maandag 14 januari starten om 11:00 uur. Om half 10:30 komt de commisie bijeen om de laatste stand van zaken te bespreken.  

  4. 4

    Verdiepingsonderzoeken

    Besluit: Verdiepingsonderzoeken op hoofdlijnen besproken.

     Ter voorbereiding op het eindgesprek met de onderzoekers en de klankbordgroep waarin de drie onderzoeken worden besproken, wordt op donderdagmiddag 22 november een memo met opmerkingen op hoofdlijnen over de onderzoeken verstuurd. Eventuele op- en aanmerkingen op de drie onderzoeken kunnen voor vrijdagmiddag 16:00 uur worden doorgegeven aan de staf.  Een aangepaste memo wordt dinsdagochtend 27 november verstuurd.