Bijzondere procedure : Gesprek met senior ambtenaren van de Europese Commissie

De vergadering is geweest

20 juni 2012
16:00 - 17:00 uur
Locatie: Groen van Prinstererzaal
Commissie: Europese Zaken

Ontvangst in bijzondere procedure door de heer Ormel.
 

Deelnemers

  • H.J. Ormel (CDA)

Agendapunten

  1. 1

    Gesprek in bijzondere procedure door het lid Ormel met senior ambtenaren van de Europese Commissie (via Instituut Clingendael) d.d. 20 juni 2012

    Het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen ‘Clingendael’ organiseert van 19 t/m 22 juni 2012 een informatieprogramma voor twintig senior beleidsambtenaren van de Europese Commissie, getiteld ‘Getting to know the Netherlands’. In dit kader heeft uw commissie een uitnodiging ontvangen voor een gesprek met deze Commissie-ambtenaren (van diverse nationaliteit en werkzaam op diverse beleidsterreinen; zie bijlage), dat plaatsvindt op woensdag 20 juni van 16.00 tot 17.00 uur in de Tweede Kamer.

     

    De organisatie stelt zich voor (zie de uitnodiging met zaaknr.: 2012Z10818) dat u tijdens dit geprek van gedachten kunt wisselen over uw visie op de Europese samenwerking, de rolverdeling tussen de EU instellingen, waaronder de Commissie, en de lidstaten en de wijze waarop de Kamer invulling geeft aan de Europese werkwijze.

     

    Van uw commissie hebben zich tot nu toe aangemeld: dhr. Ormel (CDA) en dhr. Dijkhoff (CDA). U kunt zich nog aanmelden voor deze activiteit met de knop "Inschrijving" op het tabblad "Deelnemers" van deze Parlisactiviteit.