Procedurevergadering : Vergadering

De vergadering is geweest

6 juni 2012
9:45 - 10:30 uur
Locatie: Wttewaall van Stoetwegenzaal
Commissie: tijdelijke commissie Huizenprijzen

Bijlagen

Deelnemers

  • Voorzitter
    K. Verhoeven (D66)
  • J. Houwers (VVD)
  • E. Lucassen (PVV)
  • B.J. van Bochove (CDA)

Agendapunten

  1. 1

    Brievenlijst

  2. 2

    Reactie CPB

    In reactie op het verzoek van de voorzitter van de TCH aan het CPB om een position paper op te stellen of een besloten overleg te plannen, heeft dhr. Teulings laten weten dat het CPB pas na de zomer capaciteit heeft om mee te werken. Aangezien het externe onderzoek in de zomer wordt uitgevoerd, zal er voorlopig verder geen beroep meer worden gedaan op het CPB.

    Besluit: Voor kennisgeving aangenomen.

  3. 3

    Brief Presidium

    Aan het Presidium wordt een brief gestuurd over de actualiteit rondom het onderzoek Huizenprijzen

    Besluit: Voor kennisgeving aangenomen

     

  4. 4

    Terugkoppeling vooroverleg startbijeenkomst

    Besluit: Op basis van de rondgemailde terugkoppeling van het vooroverleg op donderdag 31 mei jl., kan de startbijeenkomst op woensdag 13 juni as. worden voorbereid. Hierbij komen achtereenvolgens de volgende onderwerpen aan de orde: de bespreekpunten zoals die in de terugkoppeling staan, een voorstel om extra tijd te reserveren voor de bijeenkomst en een voorstel om in de eerst week van het reces een bijeenkomst te plannen om de eerste concept rapportage te bespreken.

  5. 5

    Persbericht

    Besluit: Na de definitieve gunning van het onderzoek wordt een persbericht uitgegeven over de stand van zaken en verdere planning van het onderzoek.

  6. 6

    Woordvoerderschap portefeuille "Wonen"

    Vanwege de verkiezingen besluiten hoe om te gaan met woordvoerderschap portefeuille wonen.

    Besluit: Op basis van de gevoerde discussie stelt de commissiestaf een korte notitie op t.b.v. de volgende procedurevergadering. 

     

  7. 7

    Tijdstip startbijeenkomst

    Omdat de startbijeenkomst, die gepland staat voor de procedurevergadering van woensdag 13 juni as., ruim een uur in beslag zal nemen, is voorgesteld om de procedurevergadering eenmalig van 09:00 uur tot 10:15 in te plannen. 

  8. 8

    Extra procedurevergadering zomerreces

    Er is geinventairiseerd of het mogelijk is om in de eerste week van het zomerreces een extra procedurevergadering in te plannen voor het bespreken van de eerste concept onderzoeksrapportage.