Procedurevergadering : Vergadering klankbordgroep voedselproductie (ELI)

De vergadering is geweest

3 november 2011
9:30 - 10:00 uur
Locatie: Klompézaal
Commissie: Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

Bijlagen

Deelnemers

  • B.C. de Liefde (VVD)
  • M.C.I. van der Werf (CDA)

Agendapunten

  1. 1

    Voortgang derde rondetafelgesprek

    Besluit: De voorzitter neemt contact op met de deelnemers aan het geannuleerde rondetafelgesprek van 28 oktober jl., die reeds in het gebouw gearriveerd waren.

    Besluit: Er zal geen gebruik worden gemaakt van het aanbod om een werkbezoek af te leggen.

    Besluit: Op 25 november a.s. zal in ieder geval blok 6 van het derde rondetafelgesprek plaatsvinden (de internationale variant). Indien mogelijk zal in de middag blok 5 plaatsvinden, de alternatieve productiemethoden.

    Besluit: Indien de genodigden voor blok 5 af zien van fysieke deelname aan het rondetafelgesprek zal verzocht worden of zij schriftelijk de vragen behorende bij dat blok willen beantwoorden, zodat deze meegenomen kunnen worden in de notitie.

  2. 2

    Planning

    Besluit: De datum van 21 november a.s. voor het notaoverleg is niet meer haalbaar door het verschuiven van het derde rondetafelgesprek. Geinformeerd is naar mogelijk beschikbare data direct na het kerstreces, waaruit blijkt dat 13 februari 2012 de eerstvolgende gelegenheid is. Ingestemd wordt met het houden van een plenair debat kort na het kerstreces.
    - de griffier zal informeren naar de spreektijden.
    - de voorzitter van de klankbordgroep zal dit opnemen met de voorzitter van de commissie ELI.
    Besluit: De griffier brengt op verzoek van de voorzitter de deelname van de leden van de klankbordgroep aan de reeds gehouden rondetafelgesprekken in beeld.

    Besluit: Er zal een pv worden gepland op 10 november a.s. (en een reservedatum op 17 november a.s.) waarin besproken zal worden hoe de persoonlijke reflexie van de leden van de klankbordgroep in de notitie vorm kan krijgen.

    Besluit: Een eventuele deadline voor het aanleveren van de persoonlijke reflexie wordt vastgesteld op 5 december a.s..

    Besluit: De griffier doet een voorstel voor een tijdstip waarop de eindnotitie besproken kan worden (12 of 13 december a.s.).