Gesprek : Gesprek met Secretaris-Generaal van Raad van Europa, dhr. Jagland

De vergadering is geweest

2 november 2011
14:30 - 16:00 uur
Locatie: Plenaire zaal Eerste Kamer
Commissie: Buitenlandse Zaken

Bijlage

Deelnemers

  • K.H.D.M. Dijkhoff (VVD)
  • H.J. Ormel (CDA)

Agendapunten

  1. 1

    Gesprek met Secretaris-Generaal van Raad van Europa, de heer Thorbjörn Jagland.

    Het bezoek van de heer Jagland aan de Eerste en Tweede Kamer vindt plaats in het kader van de officiële kennismakingsbezoeken aan alle 47 lidstaten van de Raad van Europa. Voor deze bijeenkomst, onder voorzitterschap van de Voorzitter van de Eerste Kamer, zijn uitgenodigd de leden van de delegatie naar de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa, de leden van de commissies voor Buitenlandse Zaken en Europese Zaken van beide Kamers en de fractievoorzitters uit beide Kamers.

    Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn internetvrijheid, het hervormingsprogramma van de SG Jagland (incl. hervorming van het Hof), 'Living Together' (migratie) en 'Neighbourhood policy'. Daarnaast kunnen de leden ook andere onderwerpen naar voren brengen.

    Indien u voornemens bent aan deze bijeenkomst deel te nemen, verzoek ik u uw deelname uiterlijk vrijdag 28 oktober a.s. om 12.00 uur door te geven aan de griffier van de delegatie naar de Assemblee van de RvE, Bas Nieuwenhuizen: b.nieuwenhuizen@tweedekamer.nl; (tel. 2075).