Rondetafelgesprek : Economische dimensie verduurzaming voedselproductie (openbaar rondetafelgesprek klankbordgroep ELI)

De vergadering is geweest

7 oktober 2011
10:00 - 14:00 uur
Locatie: Thorbeckezaal
Commissie: Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

Bijlagen

Agendapunten

  1. 1

    Rondetafelgesprek Economische dimensie verduurzaming voedselproductie

    PROGRAMMA:

    Thema: De Productiefase; de voederindustrie en het product zelf, varkensvlees en zuivel

    Blok 1 - 10:00 - 11:45 uur

    • de heer H. Gerbers, De Groene Weg Slagerij
    • de heer G. Meester, Raad voor het Landelijk Gebied
    • de heer J.P. Wagenaar, Louis Blok Instituut
    • de heer H.W.C.M. Flipsen, Nevedi
    • de heer Y.K. van Dam, Universiteit Wageningen
    • de heer W-J. Laan, Unilever  


    Blok 2 - 12:15 - 14:00 uur

    • de heer H. Bor, Demeter NL
    • mevr. P. Tielemans, project Duurzame Zuivelketen (NZO/LTO)
    • de heer A. Stokman, De Melkvee Academie
    • de heer  B.J. Wilms, Melkweg 2020
    • de heer W. Buck, FrieslandCampina
     

    Te behandelen:

    Loading data

    Loading data