Toezeggingen

Zoekresultaten (2)

U zoekt in Kamerstukken, Toezeggingen, Vervallen

Ministers en staatssecretarissen doen soms toezeggingen tijdens overleg met de Kamer. Dit kan gebeuren in een plenaire vergadering, een commissiedebat, een wetgevingsoverleg of een notaoverleg. De bewindspersoon belooft dan bijvoorbeeld een notitie, wetsvoorstel of een brief naar de Kamer te sturen. De griffie houdt bij welke mondelinge toezeggingen bewindspersonen doen.

Op deze pagina staan alle mondelinge toezeggingen die bewindspersonen aan de Tweede Kamer hebben gedaan. Per toezegging is te zien wie deze heeft gedaan, de inhoud, de termijn van uitvoering en de status. Toezeggingen zijn afgedaan zodra de Kamer hier schriftelijk het resultaat van heeft ontvangen. De toezegging krijgt dan de status ‘voldaan’.

Lees voor meer informatie over (het verloop van) de vergadering en de context van de toezegging het verslag, onder Kamerstukken op de homepage van deze site. Of bekijk de vergadering terug via Debat Gemist.

Toezeggingen

Toezegging bij Mijnbouw/Groningen

Toezegging bij Mijnbouw/Groningen. De staatssecretaris zegt toe om de Kamer uiterlijk een week voor het volgende commissiedebat Mijnbouw/Groningen een vervolgbrief toe te sturen over de verschillenanalyse, voorzien van concrete voorbeelden.

TZ202210-065

Toezeggingen

Toezegging bij Mijnbouw/Groningen

Toezegging bij Mijnbouw/Groningen. De staatssecretaris zegt toe om de Kamer voor het volgende commissiedebat Mijnbouw/Groningen te informeren over zijn onderzoek naar de vraag of methodes als mediation in het schadevergoedingsmodel kunnen worden geïntroduceerd.

TZ202210-064