• 17 januari

  Debat over de gevaren van de uitstoot van houtkachels

  16 januari 2019, debat - Gezellig of gevaarlijk? De Kamer debatteert met staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) over het stoken van hout in kachels en haarden.

 • 17 januari

  Debat over de afhandeling van schade en de versterkingsoperatie Groningen

  16 januari 2019, debat - Hoe staat het met het vergoeden van aardbevingsschade en het versterken van woningen in Groningen? De Kamer debatteert met minister Wiebes (Economische Zaken).

 • 16 januari

  Debat over het faciliteren van witwassen door Nederlandse banken

  16 januari 2019, debat - De schikking van het Openbaar Ministerie met ING is aanleiding voor een debat met de ministers Hoekstra (Financiën), Grapperhaus (Justitie) en Dekker (Rechtsbescherming) over het faciliteren van witwassen door Nederlandse banken.

 • 16 januari

  Wijziging van een aantal socialeverzekeringswetten in verband met de quotumheffing

  15 januari 2019, wetsvoorstel - Staatssecretaris Van Ark (Sociale Zaken) wil af van de heffing voor werkgevers die onvoldoende banen creëren voor arbeidsbeperkten. De Kamer bespreekt haar wetsvoorstel.

 • 16 januari

  Debat over contant geld in de samenleving

  15 januari 2019, debat - Er worden in Nederland steeds minder betalingen gedaan met contant geld. Toch is het erg belangrijk dat het blijft bestaan, vindt de Kamer.

 • 15 januari

  DENK vraagt naar verdwenen asielkinderen

  15 januari 2019, mondelinge vragen - Azarkan (DENK) stelt staatssecretaris Harbers (Asielzaken) vragen over de toename van het aantal verdwijningen van kinderen uit opvanglocaties voor asielzoekers.

 • 15 januari

  PVV vraagt naar het opnemen van migranten van omstreden schepen

  15 januari 2019, mondelinge vragen - Waarom heeft Nederland migranten van het schip Sea-Watch 3 toegelaten tot de asielprocedure? Fritsma (PVV) vraagt staatssecretaris Harbers (Asielzaken) om opheldering.

 • 15 januari

  VVD vraagt naar oplopende wachttijden in de zorg

  15 januari 2019, mondelinge vragen - Moeten we leren leven met langere wachttijden in de zorg? Arno Rutte (VVD) vindt van niet en vraagt minister Bruins (Medische Zorg) wat hij aan de wachtlijsten doet.

 • 15 januari

  GroenLinks vraagt naar klimaatakkoord

  15 januari 2019, mondelinge vragen - Klaver (GroenLinks) vraagt minister-president Rutte naar de uitwerking van het klimaatakkoord en de bijdrage van het bedrijfsleven.

 • 21 december

  Debat over spionage door Rusland

  20 december 2018, debat - Wat kunnen we doen tegen spionage door Rusland in Nederland? De Kamer debatteert met de ministers Blok (Buitenlandse Zaken) en Bijleveld (Defensie).

 • 20 december

  Kamer rondt debat over Klimaatwet af

  19 december 2018, initiatiefwetsvoorstel - Klaver (GroenLinks), Asscher (PvdA), Beckerman (SP), Jetten (D66), Dik (ChristenUnie), Yeşilgöz (VVD), Mulder (CDA) en Geleijnse (50PLUS) verdedigen de door hen voorgestelde Klimaatwet.

 • 20 december

  Debat over de Najaarsnota

  19 december 2018, debat - De Kamer bespreekt de Najaarsnota van minister Hoekstra (Financiën). Hoe hebben de overheidsinkomsten en -uitgaven zich in de loop van 2018 ontwikkeld? En wat zijn de verwachtingen voor volgend jaar?

 • 19 december

  Debat over het Nederlands luchtruim en Lelystad Airport

  18 december 2018, debat - De Kamer debatteert met minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) en staatssecretaris Visser (Defensie) over de herindeling van het luchtruim.

 • 18 december

  D66 vraagt naar situatie in Hongarije

  18 december 2018, mondelinge vragen - Wat doet Nederland in de Europese Unie om de problemen met de rechtsstaat in Hongarije aan te pakken? Verhoeven (D66) vraagt minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) om meer urgentie.

 • 18 december

  GroenLinks vraagt naar uitblijven inspraak studenten

  18 december 2018, mondelinge vragen - Westerveld (GroenLinks) vraagt minister Slob (Onderwijs) wat hij gaat doen om studenten de beloofde inspraak te geven bij de besteding van onderwijsgeld.

12345...124volgende 15 resultaten