Vanaf Den Haag Centraal (te voet)

Loop aan de voorkant het station uit. Sla dan linksaf, naar de Bezuidenhoutseweg. Loop vervolgens alleen maar rechtdoor, het water over, over de Herengracht en de Korte Poten. Loop langs het Plein rechtdoor Lange Poten in. Na 100 meter is de ingang aan uw rechterhand, op nummer 4. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen.

Vanaf Den Haag Centraal (per tram)

Ongeveer om de minuut vertrekt vanaf Den Haag Centraal een tram naar het centrum.

Vanaf tramplatform beneden

Neem tram 17 en stap uit bij halte Centrum. Of neem tram 16 en stap uit bij halte Buitenhof. Ook kunt u tram 15 nemen. Stap dan uit bij halte Kalvermarkt-Stadhuis. De ingang van het Kamergebouw is op Lange Poten, nummer 4.

Vanaf tramplatform boven Centraal station

Tramlijn 2 of 6 en RandstadRail 3 of 4 vertrekken vanaf het tramplatform boven het station. Deze stoppen allemaal bij halte Spui (in de tramtunnel). Stap daar uit en ga rechts de trap op. Neem vervolgens de uitgang aan uw linkerhand (uitgang J - Spui). Boven aan de roltrap gekomen, steek rechts de trambaan en de straat over. Loop vervolgens naar links en neem de eerste straat rechts (Lange Poten). De ingang is op nummer 4.

 

Vanaf Den Haag Hollands Spoor (per tram)

Vanaf Station HS gaan tramlijn 1 en 16 richting halte Den Haag Centrum.

  • Neem lijn 1 (richting Noorderstrand) of lijn 16 (richting Statenkwartier) en stap uit bij halte Centrum. Loop direct de Lange Poten in. De ingang van het Kamergebouw is links, op nummer 4.
    Ook kunt u lijn 9 nemen en uitstappen bij halte Kalvermarkt-Stadhuis.