Homepage

4 oktober 14:00 - 15:00 uur
Verhoor

parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen

3 oktober 10:00 - 12:30 uur
De vijfde verhoorweek van de parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen vindt plaats van 26 september tot en met 30 september. Het laatste openbare verhoor is op vrijdag 14 oktober. Ook het schema van de zesde verhoorweek is bekend. Alle verhoren zijn te volgen via de livestream op de website van de Tweede Kamer en de app Debat Direct.

Nieuws uit de Kamer


Debat over wonen

De commissie voor Binnenlandse Zaken debatteert op donderdag 29 september van 13.00 tot 18.00 uur over wonen. Op de agenda staan onderwerpen als studentenhuisvesting, de huisvesting van vergunninghouders, de stand van de woningbouw en verschillende onderzoeken op het gebied van de volkshuisvesting. Het debat is te volgen via deze website en de app Debat Direct.

Debat en technische briefing over coronavirus

De commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport van de Tweede Kamer debatteert op woensdag 28 september van 13.30 uur tot 18.30 uur over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Voorafgaand krijgen Kamerleden van 10.15 uur tot 12.00 uur een technische briefing over dit onderwerp. De presentatie van de briefing vindt u bij aanvang in dit bericht. Het debat en de briefing zijn live te volgen via deze website en de app Debat Direct.

Uitgelicht


Luchtvaart

De commissie voor Infrastructuur en Waterstaat debatteert op donderdag 6 oktober 2022 van 16.30 tot 22.15 uur over verschillende onderwerpen op het gebied van luchtvaart. Namens het kabinet is minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat aanwezig.

Rondetafelgesprek over de opkoop van vakantieparken

De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken houdt op woensdag 28 september 2022 van 10.00 tot 11.55 uur een rondetafelgesprek over de opkoop van vakantieparken.


Er zijn geen live debatten op deze dag.

Debatten in het kort

Debat over de krapte op de arbeidsmarkt

29 september 2022, debat – Hoe kunnen we de krapte op de arbeidsmarkt verminderen? De Kamer debatteert met de ministers Van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs).

Wetsvoorstellen

W. Koolmees D66
Indiener W. Koolmees minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

De Kamer op Twitter


DEFTweedeKamer
De commissie heeft vandaag in Berlijn met leden van de @Bundestag gesproken over onder meer Duits-Nederlandse milit… https://t.co/K9vje1oVzM
2eKamertweets
De #TweedeKamer debatteerde op 29 september over een aanscherping van de eigen gedragsregels. @JPaternotte (D66) en… https://t.co/2jbKvrvlhR
Naar boven