Homepage

De commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) debatteert op donderdag 1 december over onderwijshuisvesting. Ministers Dennis Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) en Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) komen hiervoor naar de Kamer. U kunt het debat vanaf 10.00 uur volgen via de livestream en de app Debat Direct.

Nieuws uit de Kamer


Debat over prijsplafond energie kleinverbruikers

De Tweede Kamer zet op woensdag 30 november het plenaire debat voort over het tijdelijke prijsplafond op energie dat geldt voor kleinverbruikers. De minister voor Klimaat en Energie, Rob Jetten, komt hiervoor naar de Kamer. Het plenaire debat is vanaf 21.30 uur live te volgen via deze website en de app Debat Direct.

Het vragenuur van dinsdag 29 november

Het vragenuur van dinsdag 29 november gaat over de volgende berichten: er zou veel mis zijn in de thuiszorg, de NCTV adviseert iedereen een noodpakket in huis te hebben en graanschepen die graan voor koeien zouden vervoeren in plaats van voor ontwikkelingslanden.

Uitgelicht


Commissiedebat over leefstijlpreventie

Kamerleden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) gaan op donderdag 8 december 2022 van 10.00 tot 14.00 uur in debat over leefstijlpreventie. Staatssecretaris Maarten van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport komt hiervoor naar de Kamer.

Commissiedebat over jeugdbescherming

De vaste commissie voor Justitie en Veiligheid debatteert op donderdag 1 december van 15.30 tot 17.30 uur over jeugdbescherming.

Debatten in het kort

Wetsvoorstellen

Wet toekomst pensioenen
Voorbereiding
Debat
Stemming
Schouten C.J. (CU)
Indiener C.J. Schouten minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen
+ 1 andere

De Kamer op Twitter


2eKamertweets
De #TweedeKamer debatteerde vandaag over de tijdige inwerkingtreding van de wet over de zetelverdeling in waterscha… https://t.co/7DZgDA4ehb
2eKamertweets
Nu in de plenaire zaal: de voortzetting van de #begroting Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Volg live https://t.co/uPHtIkKZFq.
Naar boven