Woensdag 25 februari debat over Europese Top

De Tweede Kamer heeft besloten om het debat over de Europese Top van 12 en 13 februari 2015 uit te stellen tot woensdag 25 februari.

Eerst brieven bestuderen

De Tweede Kamer zou dinsdag 24 februari debatteren over de Europese Top van 12 en 13 februari. Maar de Tweede Kamer vroeg dinsdag tijdens de regeling van werkzaamheden om uitstel. Zij wilde eerst de brief bestuderen over de financiële afspraken met Griekenland en de standpunten van de Europese Centrale Bank, het Internationaal Monetair Fonds en de Europese Commissie. Deze brieven vindt u op deze website.

Debat met minister-president en minister van Financiën

Het debat is verplaatst naar woensdag 25 februari en zal om 19.30 uur beginnen. Voor dit debat is behalve minister-president Rutte ook minister van Financiën Dijsselbloem uitgenodigd. Dijsselbloem was als voorzitter van de Eurogroep betrokken bij de onderhandelingen met Griekenland over het hervormingsplan dat voortzetting van de Europese steun zeker moest stellen.

Live volgen

  • Bekijk de uitzending vanuit de plenaire zaal live: video / audio
  • De volgorde van sprekers staat op de sprekerslijst (pdf).

Twitter

Tweede Kamer op Twitter

Volg de Tweede Kamer op Twitter: @2eKamertweets. Het debat over de Europese Top en de steunmaatregelen voor Griekenland hebben de hashtag #EuropeseTop en #Griekenland