Vragenuur dinsdag 9 februari

Tijdens het vragenuur van dinsdag 9 februari stellen Kamerleden vragen over huurprijzen in de vrije sector, over conceptdagvaardingen van incassobureaus, over modelcontracten zzp'ers en over de brandstoftoeslag die vliegtuigmaatschappijen rekenen.

  • Wouter Koolmees (D66) aan de minister voor Wonen en Rijksdienst over het bericht ‘Huren vrije sector fors gestegen’ (Nos.nl, 5 februari 2016)
  • Jeroen Wijngaarden (VVD) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘Incassobureaus moeten stoppen met conceptdagvaardingen’ (Nu.nl, 8 februari 2016)
  • Steven van Weyenberg (D66) aan de staatssecretaris van Financiën over het bericht ‘Rammelende bepalingen in modelcontracten zzp’ers’ (Sconline.nl, 4 februari 2016)
  • Jacques Monasch (PvdA) aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu over het bericht dat vliegtuigmaatschappijen nog steeds een brandstoftoeslag vragen terwijl de olieprijzen sterk zijn gedaald (Telegraaf, 4 februari 2016)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website. U kunt meekijken of meeluisteren.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.