Vragenuur dinsdag 3 maart

Tijdens het vragenuur van dinsdag 3 maart stellen Kamerleden vragen over asbestdaken, hennepteelt, verhuisplicht voor ouderen, bemiddelingskosten voor huurders, het aantal grote grazers in de Oostvaardersplassen en Rijkswaterstaat.

  • Yasemin Cegerek (PvdA) aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu over het bericht ‘Bodemsanering nodig door honderdduizend asbestdaken’ (Trouw, 3 maart 2015)
  • Madeleine van Toorenburg (CDA) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘Justitie gaat hennepteelt harder aanpakken’ (NRC, 2 maart 2015)
  • Henk Krol (50PLUS) aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het bericht ‘Bizar dilemma voor ouderen’ (Trouw, 28 februari 2015)
  • Jacques Monasch (PvdA) aan de minister voor Wonen en Rijksdienst over het bericht ‘Verhuurbemiddelaars blijven huurders opzadelen met hoge bemiddelingskosten’ (Kassa.vara.nl, 28 februari 2015)
  • Jaco Geurts (CDA) aan de minister van Economische Zaken, bij afwezigheid van de staatssecretaris, over het bericht ‘Te veel grote grazers Oostvaardersplassen’ (Telegraaf.nl, 2 maart 2015)
  • Carola Schouten (ChristenUnie) aan de minister van Economische Zaken over het clusteren van werkzaamheden bij een aanbesteding door Rijkswaterstaat (onbeantwoorde schriftelijke vragen 2014Z23400)

Live volgen

Het vragenuur is elke week om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website, in video en in audio.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.