Vragenuur dinsdag 24 november

Tijdens het vragenuur van dinsdag 24 november stellen Kamerleden vragen over antibioticaresistentie, zorg voor vluchtkinderen en over het Russisch gevechtsvliegtuig dat boven Turkije is neergeschoten.

  • Marianne Thieme (PvdD) aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, bij afwezigheid van de minister, over het bericht ‘Alarm over nieuwe antibioticaresistentie’ (Boerderij.nl, 19 november 2015)
  • Paul van Meenen (D66) aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, bij afwezigheid van de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, over het bericht ‘Vluchtkind krijgt te weinig zorg’ (Volkskrant, 20 november 2015)
  • Sjoerd Sjoerdsma (D66) aan de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, bij afwezigheid van de minister van Buitenlandse Zaken, over het bericht ‘Turkije schiet Russisch gevechtsvliegtuig neer bij grens met Syrië’ (Nu.nl, 24 november 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website. U kunt meekijken of meeluisteren.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.