Vragenuur dinsdag 2 februari

Tijdens het vragenuur van dinsdag 2 februari stellen Kamerleden vragen over het Oekraïnereferendum, de begroting van Aruba, de diagnostische tussentijdse toets en de ICT-problemen bij de Belastingdienst.

  • André Bosman (VVD)  aan de minister voor Wonen en Rijksdienst, bij afwezigheid van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, over de verlopen deadline van de begroting Aruba (Bearingpointcaribbean.com, 15 december 2015)
  • Harry van Bommel (SP) aan de minister voor Wonen en Rijksdienst, bij afwezigheid van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, over de chaos bij de verdeling van subsidie t.b.v. het Oekraïnereferendum (AD, 29 januari 2016)
  • Michel Rog (CDA) aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, bij afwezigheid van de staatssecretaris, over het bericht ‘Toets van 8 miljoen’ (Didactiefonline.nl)
  • Astrid Oosenbrug (PvdA) aan de staatssecretaris van Financiën over ICT-problemen bij de Belastingdienst (Demonitor.ncrv.nl, 29 januari 2016)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website. U kunt meekijken of meeluisteren.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.