Vragenuur dinsdag 14 april

Tijdens het vragenuur van dinsdag 14 april 2015 stellen Kamerleden vragen over problemen van gehandicapten bij het verkrijgen van een paspoort, over slecht bereikbare huisartsen, over korting op taalonderwijs, over langer werken en over discriminatie moslimagenten.

  • Ronald van Raak (SP) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over problemen van gehandicapten bij het verkrijgen van een paspoort (Ad.nl, 13 april 2015)
  • Arno Rutte (VVD) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het bericht ‘Huisartsen zijn slecht bereikbaar’ (AD, 10 april 2015)
  • Paul van Meenen (D66) aan de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over het bericht ‘Steden protesteren tegen korten op potje voor taalonderwijs’ (Volkskrant, 11 april 2015)
  • Henk Krol (50PLUS) aan de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het bericht ‘Kabinet prikkelt langer werken én straft het af’ (AD, 13 april 2015)
  • Ahmed Marcouch (PvdA) aan de minister van Veiligheid en Justitie over het bericht ‘Korpschef: moslimagenten door collega’s uitgesloten en gekleineerd’ (Nrc.nl, 11 april 2015)

Live volgen

Het vragenuur is elke week om 14.00 uur. Het wordt wekelijks live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek. Ook kunt u het vragenuur volgen via deze website, in video en in audio.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.