Petities op dinsdag 30 juni

Op dinsdag 30 juni 2015 kreeg de Tweede Kamer vijf petities.

13.15 uur ‘Nepalese arbeiders in Qatar’

Nepal Samaj Nederland (NSN) overhandigt een petitie aan de commissie voor Buitenlandse Zaken om aandacht te vragen voor de positie van Nepalese arbeiders in Qatar.

13.30 uur ‘Revalidatie’

Revalidatie Nederland biedt de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport een petitie aan om aandacht te vragen voor het ‘kwaliteitsvenser voor revalidatie'.

13.30 uur ‘Rijksweg A13/A16’

De commissie voor Infrastructuur en Milieu ontvangt een petitie over de aanleg van de rijksweg A13/A16. Omwonenden kunnen zicht niet vinden in de huidige plannen.

13.45 uur ‘Medezeggenschapsmonitor’

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) overhandigt de resultaten van de medezeggenschapsmonitor aan de commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

13.45 uur 'Autobiografie over de zorg'

De commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport neemt het boek 'Oogjes dicht en snaveltjes toe' in ontvangst uit handen van auteur Rob Flederus. In deze autobiografie vertelt hij over zijn ervaringen als vader en visueel gehandicapte met de zorg in Nederland.  

Petities voor de Tweede Kamer

Petities worden meestal aangeboden in de Statenpassage van de Tweede Kamer

Burgers en organisaties kunnen een petitie aanbieden aan de Tweede Kamer. Dat gebeurt meestal in de Statenpassage van de Tweede Kamer. Meer informatie over het aanbieden van petities in de Tweede Kamer.